lördag 3 april 2010

Påskpaus


En påskafton som blev lite annorlunda börjar gå mot sitt slut.

Annorlunda i den bemärkelsen att vi faktiskt har uträttat en del ärenden och bara delvis ägnat oss åt frosseri av mumsig mat och godsaker.

Klockan 9 sharp infann sig maken, sonen och farfar på bilbesiktningen för att därefter shoppa loss på MediaMarkt, Stadium. IKEA. I deras shoppingkassar återfanns sedan vårjackor, fotbollsskor, dataspel och maken förvånade med inköpet av små ljuslyktor i olika rosa nyanser med tillhörande doftljus (?)

Svärmor, jag och Sara tog under tiden en tjejtur på holmen; småshoppade samt njöt en underbar fika i soligt lä, SÅ NICE! Väl hemma tillagades en härlig påskbuffé; och jodå, jag trillade egna köttbullar för kung och fosterland och svärfar gav dem betyget "lika goda som hustruns", stolt jag blev då!

Påskharen värpte konstigt nog två ägg nere på innergården exakt samtidigt som svärmor tog en rökpaus där...Mina kids tror inte på vare sig jultomten eller påskharen längre, "men ändå", smaskeli smask.

Nu råder allmän påskkoma och viloläge i lägret; sonen provar sitt nya dataspel, dottern ser lite på TV samt funderar på vad hon kommer få i present på sin sjuåriga födelsedag imorgon, svärföräldrarna läser och maken har nog nickat till i fåtöljen.

Men ett bryskt uppvaknande för nu pratar visst sonen om att inviga sina nya fotbollsskor, och då menar han inte precis hemma i lägenheten...

Ha en underbar fortsättning på påsken!

KRAM



Inga kommentarer: