måndag 12 april 2010

Hej hopp!



Idag har jag jobbat ordentligt på skavsåren i handflatorna; jag har varit ute och slitit på asfalten hela dagen, känns det som i alla fall. Några ärenden skulle uträttas, en dotter skulle hämtas (fast jag behövde inte gå ända fram till hennes skola, jag fick henne halvvägs levererad av en annan snäll mamma).


Och med en glass som "betalning" körde dotra hela eftermiddagshandlingen, från iplockandet i varukorgen, uppackningen på kassabandet, nedplockandet i plastkassen till hembärandet av alltihop.

Nu softar vi lite här hemma innan fotbollskillarna, i form av maken och sonen, dundrar in. Imorse hängde förresten en liten dyrgrip med Emil till plugget, silvermedaljen som handsbollslaget kämpat till sig i Sundvalls cupen.

Rapporter avslöjar att finalmatchen var grymt jobbig och medlemmarna i motståndarlaget beskrivs mer eller mindre som jättar, sonen nådde dem väl till midjan ungefär...Men, men silvermedaljörerna kämpade järnet och han var SÅ nöjd och glad efter sin allra första långväga turnering utan ackompanjemang av vare sig mor eller far.


Snacket går här hemma om kanske även lillasyster skall börja med handboll till hösten, det vore så bra med en lagsport även till lilla junior, tycker i alla fall 3/4-delar av familjen. Men Sara vill hellre börja med teater, lite mer av one man show alltså...(Fotboll har hon redan ratat ).

Ja, ja, de måste ju få bestämma själva de små liven...

Dags att ta en glutt i kylskåpet och se vilka läckerheter man kan trolla fram till middag; är tyvärr inne i en period av extreeemt urkass matfantasi.


Nästa gång vi hörs är jag en halvtidsjobbare!



KRAM

Inga kommentarer: