måndag 5 april 2010




Det är väl aprilvädret som visar sin rätta kostym, antar jag.

Sonen hade nog inte ägnat vädret så värst många sekunder då han, saknandes både jacka och mössa, rusade iväg till några kompisar. Tur att han är ruskigt kvick i fötterna och snabbt arbetar upp värmen.

Svärföräldrarna har nyss vinkats av och tillfälligt ekar tystnaden hemma i lägenheten; det är bara töntjinglarna från barnprogrammet "Fifi"som bryter den. Tänk nyss (igår) var det fullt ös här då vi firade Sara sju år med dunder och brak; tårta, mängder av kakor samt min goda laxmiddag som avslutning. (Tack släktingarna för all hjälp samt bidrag kak-och godismässigt!)

Men även dagen idag innehåller mysig samvaro och gemenskap, i eftermiddag avlägger vi visit hos en av mina allra bästa väninnor med familj, nice!

Kidsen har påsklov denna vecka och för sonen kommer det innebära sport i kubik, det är fotbollskurser blandat med handboll och grand finale blir en tre dagar lång handbollscup i Sundsvall. Dottern får varva fritids med diverse roliga happenings, vilka det blir är lite väder-, sällskaps- samt orkberoende.

Ha en underbar annandag påsk!

KRAM

Inga kommentarer: