onsdag 20 maj 2009

Nedvarvning




"Idag är det fest!", utbrast sonen imorse.



Denna bro skall vi åka över idag...

Som invaggad visste jag precis vad han syftade på. Idag är nämligen den dag då jag, finally, skall betala tillbaka en liten pengaskuld till honom. För en liten del av summan har han fått lov att köpa några Pokemonkort. De är tydligen poppis, igen.

Sonen har även lovat skänka några tjejiga sådana till dottern. Tänk, hon blir alltid själaglad då storebror ger henne något; vad kvittar egentligen, allt från skalbaggar till kort will do.

Idag är det också dags för den andra sprutan TBE-vaccin. Minnet av den första för några veckor sedan är tyvärr alltför tydligt; dottern har redan förberett sig på att tårarana kan trilla.
Några dockor har flitigt lånat ut sina armar för diverse sprutövningar; fyller detta kanske något meditativt, bearbetande syfte, i förväg så att säga?!?

Men efter stickandet, då är det torpet och bara torpet som gäller. I underbara fyra dagar skall vi bara vara. Njuta av trädgård, goda middagar i glada torpares lag samt förhoppningsvis lite sol och bad(???)

En liten jobbpåse tas också med, för säkerhets skull. Har faktsikt en ansenlig hög prov att rätta och betygen sätts redan 2 juni.

Hoppas att ni alla får en underbar ledighet!


KRAM











Inga kommentarer: