måndag 17 januari 2011

!!!!!!


Nu är det mycket på rull...och så avslöjar maken att han ska iväg på tjänsteresa senare i veckan, i FLERA dagar. At the moment är en enda extra grej just en extragrej för mycket, logistiken pajar.

Och jag har värsta middagsångesten också; även om frys och kylskåp dignar av livsmedel finns det INGET att göra goda middagar av, puuuuust. Och vi har inte råd att köpa take away varje dag.


Tur nummer ett: Att det finns likatänkande föräldrar i sonens och dotterns träningslag, ja, kanske inte gällande middagarna, utan att vi hjälps åt med bestyren kring hämtningar och lämningar.

Tur nummer två: Att dotterns kör ännu inte kommit igång, inte teatern heller, nu är det bara handboll gånger två som gäller för hennes del.

Tur nummer tre: Att sonen inser alldeles själv att tre handbollsträningar samt två fotbollsträningar (exklusive matcher) per vecka kanske blir lite för mycket: Läxor, kompishäng och hamsterfix skall ju också hinnas med...

Buren ja, efter nästan två veckors intensiva påtryckningar skall det lilla skämtet till bur nu bytas-yes! Känns så skönt att gå segrande ur en strid där utgången kunde blivit helt annorlunda för "egentligen tar vi inte tillbaka burar på det här sättet". Sedan kunde jag tjata om reklamationsrätter hit och kundservice dit....

I efterhand har jag läst mig till att den berömda (?) treåriga reklamationsrätten egentligen bara gäller om varan visat sig vara felaktigt konstruerad från början. När det gäller hamsterburen var den faktiskt hel från början. Men ändå-en vuxen människa skall ju kunna hantera en sådan utan att den pajar, eller hur?

Nähä, nu kallar plikterna, packningen för morgondagens äventyr måste ses över!

Kramisar

Inga kommentarer: