tisdag 10 mars 2009



Vår va? Pyttsan heller!





Idag är det SNÖ i Stockholm. Jullikt dinglar flinga efter flinga ner från en massiv, vit himmel och ett rejält täcke har redan ockuperat marken.

Men jag VILL INTE SNÖ mer, vill VÅR! Kunna njuta första latten ute i solen, på något café med bord i lä; plocka små ulliga, ystra tussilagon; spana grodyngel...

Inte blir det någon stjärtlappsåkning/snowracande idag heller; dotterns dans på Danscompagniet tar upp det mesta av eftermiddagen. På sista tiden har vi fått eminent sällskap av sonen, som tydligen väljer denna aktivitet före fritids (!).

Medan vi väntar på att syrran med kompis stuffat klart, ägnar vi oss åt diverse sysselsättningar: Moi njutandes av en av Kungsholmens i särklass största, godaste men tyvärr även dyraste latte; the son görandes läxor.

Så för min del är alltså denna snö helt i onödan, totally! Maken får dock något lyriskt i blicken och talar i termer av att ta ner längdskidorna. Vi som precis kånkade upp dem på vinden och lyckades med konststycket att faktiskt få in dem i det något proppfulla förrådet.

(De lades på några bjälkar i taket...).


Tisdagskramar till alla er out there!


Denna energikick behöver jag idag, LOVE YOU Carola!
http://www.youtube.com/watch?v=puN-GWiirFA




Inga kommentarer: