söndag 31 oktober 2010

Hejsan, hallå!


Bus eller godis-trenden verkar faktiskt inte ha slagit riktigt rot här i innerstaden; inga hushåll hade godis hemma då dottern spökvandrade iklädd bland annat fladdermusdiadem, guldklänning och mantel. Men tomhänt kom hon dock inte hem, två guldtior samt ett paket Ballerina gjorde henne sällskap.
Sonen har inte deltagit på flera år, han har ju "scenskräck". Som tur är showar Sara för två, minst...

Mycket passande har hon också antagits till en teaterskola efter jul, då blir det hela fem aktiviteter totalt och en insikt om att en av dessa nog får stryka på foten. Frågan är vilken, hon gillar dem alla, hm...

Flera showtillfällen bjöds det på nu i helgen, då vi kryssade loss på Östersjön. Fast gårdagskvällen blev ingen tiopoängare, det var sjögång med flera åksjuka i sällskapet som trist följd. Tur att det fanns spypåsar lite överallt, de kunde man till exempel ge till serveringspersonalen på grillrestaurangen. Ja alltså, sen, efteråt, då man fyllt dem med innehåll, så att säga..."Det händer på sjön", menade hovmästaren då jag ursäktade lilla gåvan...

Men under fredagskvällen var det klackarna i taket, drinkar samt late night show för alla oss festprisssar, riktigt nice var det yeah, yeah, yeah!

Lite abrupt ramlade vi ur lilla hytten redan kl 05.30 imorse, fast vi fick ju en hel timmas sömn till, thank god; båten skulle nämligen omedelbums fortsätta mot Åbo. Då vi inte hade fler planer än Saras handboll idag tog jag tillfället i akt och storstädade nästan hela dagen; nästan hela lägenheten hann jag.

Nu skall jag strax poppa popcorn, krypa upp i soffan och se familjefilm med ungar som har sovis imorgon; de har bara fritids och Klubben och en make som alltid har sovis, typ.

En annan skall upp i ottan och ha studiedag med en massa trevliga kollegor, nice! Fast på onsdag inleds några välbehövliga dagar av lov, vila och ledighet. Då drar vi till Småland och svärföräldrarna.

Hasta la vista!


Inga kommentarer: