måndag 21 februari 2011

Kvällscall!




(Klicka på bilden för förstoring...)

För den som redan har allt...lite ebola, vägglöss eller kanske  någon annan mikroorganism? Fast förstorad cirkus en miljon gånger och gjord i plysch. Gulliga va? Sara fyller år snart, hm...Dock står heeelt andra prylar på hennes önskelista. Lite väl hurtigt svarade jag "javisst" på hennes fråga idag om vi har börjat planera för hennes stora dag i början av april.

Sure, sure då mitt och makens gemensamma signum är: "late, later, the wilhelmssons"

Det är extra skönt att vi ordnade fjällägenheten redan för några dagar sedan och att vi har ända tills på söndag på oss att förbereda tvätt, packning med mera. Fast på senare år tycker jag packningen blivit ganska så avdramatiserad; glömmer man något är det bara att köpa nytt på plats. Och kläderna åker rätt ner i väskorna redan i tvättstugan, perfekt att inte behöva vika in allt först!

Annars kämpas det mest med fotosyntesens magiska funktioner här hemma, det är sonen som gör NO-läxan lite väl sent och involverar hela familjen, exklusive lillsyrran som sover. Men inklusive brunbrända tillskotten farmor och farfar, som är här på kortbesök: De är nylandade från Thailand idag och har precis  utfodrats med middag och kaffe. Tyvärr far de hem redan imorgon förmiddag.

Nu väntar sängen för en trött moder med begynnande halsont, kanske är det förkylningsdjuret som slagit till?

KRAM

Inga kommentarer: