måndag 21 mars 2011

Morr!

Nu i eftermiddag har jag allt varit ett litet gnälltroll; INGEN har undgått, alla har fått sin släng av sleven! Anledningarna har varit många: Sonen kom hem lite väl sent från handbollen så lilla mamma började bli sådär tokorolig. Chico, the hamster, levde rullan alldeles för högljutt i sin bur, katterna vässade sina klor på totalt fel ställen.

Dottern drev mig  nuts på grund av sin nya roll som regissör/skådespelare/dokumentärfilmare. Hon envisas i alla fall med att göra små filmer med Niklas iphone, HELA TIDEN och med den ena mindre intressanta huvudrollsinnehavaren efter den andra: "Här är min sura mamma, som bara överger oss för att träffa en massa kompisar..."

Just det ja, det är ju där skon klämmer! Jag hade en lite för trevlig helg helt enkelt, en alldeles för härligt avkopplande, underbar verklighetsflykt tillsammans med allra bästaste Josephine i Linkeboda. Som vanligt blandade vi högt som lågt, banaliteter med "allvarligheter", fest och fniss med vett och sans. Och som vanligt kommer den där saknaden krypande efteråt, då man kastats in i vardagen igen...och då blir jag sur!

Och så hann jag inte med något pass i gymmet idag heller, det hade hjälpt...


Men men, imorgon är en annan dag då tar vi nya, gladare tag Och man måste ibland ha riktigt tråkigt för att  kunna ha sådär riktigt, vansinnigt roligt, right?

Ha det så gott alla måndagslirare!

1 kommentar:

elin sa...

på pricken rätt "ibland ha riktigt tråkigt för att kunna ha sådär riktigt, vansinnigt roligt, right?"

KRAM