onsdag 23 mars 2011

Dagsens sanningar

Idag har jag varit som en liten studsboll här hemma, inte riktigt funnit någon ro utan pysslat och plockat med  allt möjligt. Så är det väldigt ofta då jag bestämt mig för att grovstäda, ni vet en sådan där riktig, hederlig avhyvling av allt läskigt som hamnat i alla små vrår och hörn. MEN...det finns så mycket annat som är så mycket roligare att sysselsätta sig med; man kan leka med djuren, fika, lära sig sonens ipod på allvar,lyssna på Carolas nya skiva med Elvis och Barbralåtar; fattar ni hur bra den är ???? Jodå, jag vet några som fattar: See you soon girls!

Men absolut, en snabbstädning rikare är jag i alla fall. Innan jag hämtar dottern på fritids måste jag  börja jobba mig ner i den enorma rättningshög som stirrar på mig, djupt anklagande. I högen ingår bland annat deckare som några elever skrivit, det är fantastiskt roligt att läsa men ujuj, vilken tiiiiid det tar.

Som tur är behöver jag inte stå med huvudet i grytorna ikväll, för det är Emils matdag och på menyn står grön ärtsoppa med pannkakor, mums!

Dock måste jag börja ta tag i nästa stora familjeevent, den här busungen fyller åtta år om en dryg vecka, ingen har kunnat undgå hennes konstanta påminnelser sedan juletid ungefär..

Ha en underbar onsdag allihopa!

C u!

3 kommentarer:

Josephine sa...

Har inte lyssnat ännu, måste göra det!

LOVELOVELOVE

elin sa...

Måste bara köpa hennes skiva oxå... den kommer gå varm då! Och "I am one of the girls" ;)
puss

Lotta sa...

Tjejer, skivan går mycket varm här hemma just nu. Tur att i alla fall Sara delar min musiksmak!

Hugs n' kisses in loads and loads